Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Gouda
Match criteria
Regio
  • Zuid-Holland
Branche
  • Onderwijs

Adjunct-directeur vmbo-gt 3,4 Driestar

Wij zijn op zoek naar een

Adjunct-directeur Driestar

Gouda vmbo-gt 3, 4

0,8- 1,0 fte

Met ingang van zo snel mogelijk.

Als adjunct-directeur geef je leiding aan het team vmbo-gt bovenbouw. Dat doe je trouw en met hart voor mensen: je hebt oprechte aandacht voor hen, kunt hen motiveren, inspireren en helpen ontwikkelen. Je weet stabiliteit te brengen en staat open voor verbetering waar nodig en mogelijk. Je kunt goed communiceren. Je werkt aan ontwikkeling en borging van de onderwijskwaliteit en ziet toe op de uitvoering van de lessen en alle andere onderwijsactiviteiten. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s om goede begeleiding en zorg voor leerlingen, de voorbereiding op de examens een passende plek als christen in de maatschappij. Ervaring in een leidinggevende rol is een pré.

Als lid van het directieteam van Driestar Gouda PrO vmbo lever je een waardevolle bijdrage door persoonlijke betrokkenheid, inhoudelijke betrokkenheid, kennis van onderwijs, leiderschap en creatieve inzichten. Je hebt een onderzoekende houding en kunt je visie op goed onderwijs vertalen naar concrete doelen en praktische plannen in de school.

Wij zoeken

We zoeken een daadkrachtige en verbindende leider, die samen met het ervaren docententeam werkt aan goed onderwijs en een fijn werkklimaat voor personeel en leerlingen.

Bekijk hier de volledige vacature: Vacature Adjunct-directeur Driestar Gouda vmbo-gt3, 4 - Adjunct-directeur Driestar Gouda vmbo-gt 3, 4 - Werken bij Scholengroep Driestar-Wartburg (driestarwartburg.nl)

De vacature

betreft een schaal 12-functie conform de CAO VO en heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Scholengroep Driestar- Wartburg is een christelijke school op reformatorisch grondslag voor voortgezet onderwijs. Gods Woord, de Bijbel, is voor ons de Bron van waaruit wij ons onderwijs verzorgen. Door vorming en toerusting bereiden we leerlingen voor om als christen hun plaats in de maatschappij in te nemen. Als (mogelijk) nieuwe collega ben jij een identificatiepersoon die hieraan een bijdrage levert.

Informatie en solliciteren

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Het betreft een interne en externe werving.

Nadere informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Lute-Geert Verdouw, directeur Driestar Gouda PrO vmbo, via telefoon: 0182-691691 of email: lmverdouw@driestarwartburg.nl

Belangstelling?

Je sollicitatie (brief en CV) kun je tot en met D.V. zaterdag 2 november a.s. richten aan het College van Bestuur, via het bestuurssecretariaat, e-mail: mlarooij@driestarwartburg.nl De functiebeschrijving is bijgesloten

De eerste gesprekken staan gepland op 8 november a.s.

solliciteren via website

www.driestarwartburg.nl/werkenbij/

Opdrachtgever

Driestar-Wartburg Scholengroep

Publicatiedatum

19.10.2024

Publicatie eindigt

30.11.2024

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Huishoudelijk medewerker

Adullam gehandicaptenzorg
Uddel

Directeur-bestuurder

Eben-Haezerschool
Elspeet
©Erdee Media Groep - 2024
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.