Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Gorinchem
Match criteria
Regio
  • Zuid-Holland
Branche
  • Non profit

Enthousiaste duizendpoot team sponsoring

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor sponsors, via telefoon, e-mail of WhatsApp. Je reageert accuraat en snel op alle vragen rondom kindsponsoring. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om onze trouwe en toegewijde kantoorvrijwilligers betrokken te houden en coördineert hen in alle werkzaamheden. Je zorgt er voor dat de processen binnen sponsoring van topkwaliteit zijn, deadlines gehaald worden en (administratieve) processen op orde zijn. Daarnaast is het belangrijk dat alle innovaties binnen het programma goed aansluiten op de processen. Jij zorgt voor de optimalisatie en denkt hierin mee. Kortom: binnen een dynamische organisatie en een snel ontwikkelend sponsorprogramma, houd jij ervan om samen met je collega’s te zorgen voor optimale bediening van onze sponsors!

Wie zoeken wij?

We verwachten van jou dat je:

  • een flexibele, klantvriendelijke en klantgerichte houding hebt;
  • MBO+ werk- en denkniveau hebt;
  • ervaring hebt in het optimaliseren van complexe (administratieve) processen;
  • goede administratieve vaardigheden en kennis van MS-office, SharePoint e.d. bezit om alle gegevens van sponsors te beheren en up-to-date te houden;
  • meedenkt en kritisch reflecteert op processen en werkzaamheden;
  • beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • intercultureel denkt, handelt en communiceert en dus kunt omgaan met verschillen;
  • de Nederlandse en Engelse taal mondeling én schriftelijk goed beheerst;
  • vanuit een positief christelijke levensinstelling betrokken bent bij de arme naaste;
  • actief lid bent van een reformatorische kerk.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een afwisselende en uitdagende baan in een professionele organisatie met ambitieuze doelstellingen, waarbinnen je volop ruimte krijgt om je eigen ideeën en capaciteiten in te zetten. Je werkt binnen deze functie samen met enthousiaste collega’s met een warm hart voor kindsponsoring. We bieden je een salaris conform de CAO Rijk en een arbeidsvoorwaardenregeling waarin flexibiliteit centraal staat.

Bedrijfsprofiel

Woord en Daad werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Wij verbinden mensen, organisaties, bedrijven en lokale partners uit alle sectoren. Zo werken we aan een menswaardig bestaan voor iedereen, en scheppen we samen hoop en nieuwe kansen om armoede te overstijgen.

Meer informatie en solliciteren

Dat kan tot en met 18 september! Mail je motivatie en cv naar vacature@woordendaad.nl t.a.v. mevrouw R.F. (Rina) Molenaar, voorzitter raad van bestuur.
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jaco Ottevanger (Programmaleider sponsoring) via j.ottevanger@woordendaad.nl of 0183-611800.
Na sluiting van de sollicitatietermijn laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Deze staan gepland op 20 september. Een eventueel vervolggesprek staat gepland op 24 september.

Opdrachtgever

Woord en Daad

Publicatiedatum

07.09.2024

Publicatie eindigt

18.10.2024

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Intern begeleider middenbouw

Ds. Joh. Groenewegenschool
Werkendam
©Erdee Media Groep - 2024
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.