Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Apeldoorn
Match criteria
Regio
  • Gelderland
Branche
  • Overige

Online marketeer (Lead)

Functie omschrijving

Campagnes maken voor een groot publiek, dat doe je bij Erdee Media Groep. Op verschillende manieren werken we aan de bekendheid, aantrekkelijkheid en overtuigingskracht van onze merken. Ben jij online marketeer en gedreven om onze digitale marketingstrategie naar een hoger plan te tillen?

Je werk

Als 'Lead digital' ben je verantwoordelijk voor de functionele aansturing van het digitale team. Daarnaast werk je ook aan de uitbreiding en doorontwikkeling van de digitale tak binnen de marketingafdeling. Je hebt daarbij het totaaloverzicht op online marketingactiviteiten en voert hier regie op. Daarin werk je nauw samen met de campagnemanager als het gaat om crossmediale campagnes voor het bereiken van een zo hoog mogelijk resultaat. Bij dit alles is je mindset gericht op het 24/5 optimaliseren van de online strategie en weet je inzichten uit data om te zetten naar concrete acties.

Je levert een belangrijke bijdrage bij het bedenken en uitzetten van de jaarplannen en de totstandkoming van de digitale marketingstrategie. Je bent in de lead als het gaat om de functionele aansturing van het digital performance team die wekelijks allerlei routes uitdenkt en uitzet om tot (online) engagement met onze doelgroep te komen. Uiteraard besteed je een deel van je tijd aan vernieuwingen en de doorontwikkeling van de digitale marketingstrategie.

Je bent flexibel, adaptief en weet met marketingacties handig in te spelen op allerhande gebeurtenissen die op dat moment actueel zijn. Testen, experimenteren en optimaliseren zit in je DNA en bent daarbij altijd opzoek naar het optimale resultaat. Het spreekt voor zich dat je een scherpe blik hebt op hoe we optimaal de marketingbudgetten kunnen besteden. Je werkt samen met diverse afdelingen en onderhoudt contact met derde partijen. En dit alles met één doel: het verhogen van de online klantbeleving en daarbij het stuwen van het aantal (online) abonnees.

Je profiel

  • Afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Creatief, resultaatgericht, houdt het overzicht en kunt gemakkelijk met cijfers overweg.
  • Je brengt jouw plannen en ideeën gemakkelijk de organisatie in.
  • Het spreekt voor zich dat je (online) marketingkennis op peil is en dat je nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt.
  • Affiniteit met diverse tools, zoals Google Tag Manager en GA4.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Reformatorische levensovertuiging.

Wij bieden

Als Erdee Media Groep hebben we de belangrijke missie christenen te informeren, te verbinden en toe te rusten. Dit doen we onder andere via het Reformatorisch Dagblad, Terdege, De Banier, Kerktijden en Digibron in Apeldoorn. Voor de eigen ontwikkeling biedt Erdee Media Groep veel ruimte via onze EMG-academie door middel van cursussen of workshops, een meer specifieke training is te volgen bij een externe partner of opleidingsinstituut. Ook helpen we elkaar verder met coaching door ervaren collega’s.

Bij een extern gehouden medewerkersonderzoek (maart 2024) gaven medewerkers het werken bij ons bedrijf een tevredenheidscore van 8,8! De inhoud van het werk en de mogelijkheid tot innoveren in combinatie met eigenaarschap geeft de medewerkers de nodige werkvreugde. Kies jij ervoor om actief bij te dragen aan het mooie doel van EMG?

Dan kom jij te werken op een bruisende MarComafdeling met een fijne werksfeer, die zelfs een 9,7 scoort bij de medewerkers.

Verder bieden wij onder andere:

  • Het functioneel aansturen van een team van specialisten.
  • Veel ruimte en vrijheid om tot realisatie van de doelen te komen en daarbij je stempel te drukken.
  • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.
  • Salariëring conform de CAO voor het Uitgeverijbedrijf.

Over ons

Erdee Media Groep is een eigentijds mediabedrijf in Apeldoorn met een duidelijke missie. Via diverse kanalen bieden we, vanuit Bijbelse principes, een origineel, inspirerend, helder en hoopgevend geluid. We doen ons werk met overtuiging.

Heb je vragen?

Ben jij helemaal enthousiast na het lezen van deze vacature? Wil je graag meer informatie, een koffiegesprek of wil je vrijblijvend een kijkje nemen op de afdeling? Neem dan contact op met Benjamin van Marle (hoofd marketing en abonnementen) via email bvmarle@erdee.nl of telefonisch via 06-48061502. Direct solliciteren mag ook, je sollicitatie ontvangen we graag via sollicitatie@erdee.nl of via onderstaand formulier.

Kijk op www.werkenbijemg.nl.

Opdrachtgever

Erdee Media Groep

Publicatiedatum

15.06.2024

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Business analist redactie

Erdee Media Groep
Apeldoorn

Business analist EMG

Erdee Media Groep
Apeldoorn
©Erdee Media Groep - 2024
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.