Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Apeldoorn
Match criteria
Regio
  • Gelderland
Branche
  • Administratief

Medewerker klantcontact

Functie omschrijving

Word jij gelukkig van mensen servicegericht helpen? Onze (potentiële) abonnees te woord staan, dat doe jij bij onze afdeling klantcontact van Erdee Media Groep. Of het nu gaat om een adreswijziging, een bezorgklacht, een inlogprobleem of een inhoudelijk gesprek over artikelen in een van onze uitingen, jij zorgt ervoor dat onze abonnees telefonisch, of via de chat of per mail goed te woord worden gestaan. Maak je graag deel uit van een collegiaal en gezellig team, die samen met jou gaan voor optimale service? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou!

Je werk

Als medewerker klantcontact ben jij het eerste aanspreekpunt van een grote diversiteit aan lezers. Van jong tot oud. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van mails, telefoontjes en chatberichten en het nauwkeurig uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden in ons systemen. Servicegericht klantcontact staat bij ons team hoog in het vaandel. Dit doe je door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen zodat je de klant kunt voorzien van een passend antwoord. De diversiteit van de vragen maakt het voor jou extra uitdagend en je kunt snel schakelen tussen de verschillende vraagstukken. Je vindt het daarbij ook leuk om samen met je collega’s de dienstverlening verder te verbeteren.

Je profiel

Wij bieden

Onze klantcontactafdeling bestaat uit 10 enthousiaste collega’s die dagelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid klaar staan voor onze klanten en collega’s.

Uit een extern gehouden medewerkersonderzoek (maart 2024) scoort het werken bij EMG een 8.8. De dynamische inhoud van het werk, de werkomstandigheden en de goede sfeer geven collega’s dagelijks veel voldoening. We kennen een prettige werksfeer en een goede onderlinge samenwerking.

Voor eigen ontwikkeling biedt Erdee Media Groep veel ruimte om intern (via onze EMG-academie) of extern opleidingen te volgen. We graag aan bij jouw persoonlijke ontwikkelingswensen. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Verder bieden we onder andere:

  • Een functie van 36 uur per week.
  • De mogelijkheid om een dag per week thuis te werken.
  • Goede begeleiding van collega’s.
  • Salaris conform de cao Uitgeverijbedrijf.
  • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.

Over ons

Erdee Media Groep is een eigentijds mediabedrijf in Apeldoorn met een duidelijke missie. Via diverse kanalen bieden we, vanuit Bijbelse principes, een origineel, inspirerend, helder en hoopgevend geluid. We doen ons werk met overtuiging.

Heb je vragen?

Enthousiast geworden? Of wil je graag meer weten over de functie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilco Wilbrink (manager klantcontact), tel. 06-53587678.

Wil je graag een keer langskomen voor een vrijblijvend koffiegesprek over deze functie of een kennismaking met de afdeling/werkzaamheden, neem dan contact op met Wilco Wilbrink. We vinden het leuk om je te ontmoeten.

Direct solliciteren mag ook. Je sollicitatie en cv ontvangen wij graag via dit formulier

Kijk op www.werkenbijemg.nl.

Opdrachtgever

Erdee Media Groep

Publicatiedatum

15.06.2024

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Diverse vacatures

Global Organ Group
Ede

Directeur

Pastoraal diaconaal centrum De Herberg
Oosterbeek
©Erdee Media Groep - 2024
Erdee Media Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.